Noordbroeksterstraat 24

9611BH Sappemeer

€ 205.000 k.k. Ik wil een bezichtiging aanvragen

De indeling binnen is als volgt: Laten we binnenkomen via de achterdeur zoals vaak gebruikelijk in een dorp. Ruime hal met een afgesloten ruimte voor de was,- en droogmachine. Hier hangt ook de HR ketel (bwjr 2010). Rechts in de hal het toilet en daarnaast de fraaie badkamer. Achter de badkamer en het toilet is de slaapkamer met vaste kasten wand. De slaapkamer was voorheen de ...

Lees de hele omschrijving

De indeling binnen is als volgt:

Laten we binnenkomen via de achterdeur zoals vaak gebruikelijk in een dorp. Ruime hal met een afgesloten ruimte voor de was,- en droogmachine. Hier hangt ook de HR ketel (bwjr 2010). Rechts in de hal het toilet en daarnaast de fraaie badkamer. Achter de badkamer en het toilet is de slaapkamer met vaste kasten wand. De slaapkamer was voorheen de serre en de ramen zijn allemaal nog aanwezig alleen niet meer zichtbaar door de screens die vorig jaar zijn geplaatst. Er is een schuifpui op de tuinzijde en het terras.

Vanuit de hal tevens naar de woonkamer en eetkamer gedeelte. Deze beide ruimtes zijn aaneengesloten en hebben ieders een erker waardoor zowel buiten als ook binnen de ruimtes wat speelser zijn. Naast de eetkamer de keuken die netjes en goed is ingericht. Er is nog een ruime kelder die geheel onder de voorste hal is gesitueerd en een hoogte heeft van ca. 1,75 meter.

Via de hal aan de voorzijde naar de verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers (1 met wastafel) en een extra toilet. De slaapkamer meten ca. 9, 8 en 13 m2. Een vaste trap naar de 2de verdieping. Hier is een 5de slaapkamer en zijn er op deze verdieping veel knieschot bergruimtes. Overigens heeft de slaapkamer een vaste kastenwand en een eigen wastafel.

Buiten indeling; Voortuin netjes ingericht met vaste planten. Lange oprit van ca. 15 meter tot aan de carport. De tuin die aansluit op de slaapkamer is erg fraai ingericht met waterpartijen en wandelpaden.

Achterop de tuin de een ruime garage met er tegenaan een werkplaats/hobbyruimte. Hier zou je ook kantoor/werkruimte van kunnen maken. De werkplaats heeft een beloopbare zolder. Naast werkplaats een kas en een volière. Achter wordt de tuin afgesloten door een sloot en daarachter een hoge wal met struiken en planten.

Als laatste nog even de verkopers aan het woord: wij hebben hier 42 jaar met veel plezier gewoond. Leuke buren zowel links als rechts van ons maken het moeilijk om deze keuze van verkoop te moeten maken. Maar we weten ook dat de nieuwe bewoners er hartelijk zullen worden ontvangen. Je woont hier dicht bij de scholen (lager en voortgezet onderwijs), er zijn op korte afstand 3 winkelcentra (waarvan 1 overdekt). Het is allemaal prima met de fiets of wandelend te doen. De A7 (Groningen op 15 minuten en Duitsland op 20 minuten) is op 200 meter maar je hebt hier totaal geen hinder van. Ook is er een treinstation op 1 km afstand. Kortom wij hebben hier een hele mooie tijd gehad, maar het is tijd om kleiner te gaan wonen. Tijd voor nieuwe bewoners om van de woning en alles eromheen te genieten.

Vraagprijs € 205,000 k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woonhuis eengezinswoning
Bouwvorm 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
Soort dak schilddak

Oppervlakten en inhoud

Gebruikersoppervlakten
Wonen (= woonoppervlakte) 139 m2
Perceeloppervlakte 200 m2
Inhoud 410 m3

Indeling

Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen 4

Energie

Verwarming c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Sappemeer F 2592
Oppervlakte 422 m2

Buitenruimte

Ligging
Tuin achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin 200 m2
Ligging tuin zuid
Copyright © Klaverblad Makelaars 2020
  • Huislijn
  • Jaap
  • Funda

website door:

JNC Creative