De Scheiding 10

9222LR Drachtstercompagnie

€ 785.000 k.k. Ik wil een bezichtiging aanvragen

De indeling van de boerderij is als volgt; uiteraard komen we ook hier binnen via de achterdeur, zoals gebruikelijk in een echt Fries dorp. Er is ruimte voor meerdere auto's om ze op eigen terrein neer te zetten, overdekt (carport) of op de aangelegde plekken. Je komt dan binnen in de schuur (zie plattegrond). Van daaruit naar de prachtige keuken die volledig is ingericht en ee...

Lees de hele omschrijving

De indeling van de boerderij is als volgt;

uiteraard komen we ook hier binnen via de achterdeur, zoals gebruikelijk in een echt Fries dorp. Er is ruimte voor meerdere auto's om ze op eigen terrein neer te zetten, overdekt (carport) of op de aangelegde plekken.
Je komt dan binnen in de schuur (zie plattegrond). Van daaruit naar de prachtige keuken die volledig is ingericht en een prachtige 6-pits gasfornuis heeft. Het is een heerlijke ruimte waar heerlijk veel licht binnenkomt. Heb je geluk dan zie je aan vanuit de keuken ook de zon ondergaan in het westen, maar wil je dat niet zien dan kun je de screens sluiten die voor beide ramen zitten aan de buitenzijde.

Vanuit de keuken naar de voorste hal met "voordeur' (die nooit wordt gebruikt) door naar de woonkamer van 7,50 bij 5,50 meter met in het midden een prachtige gemetselde schouw met houtkachel. Naast de woonkamer een serre die weer toegang biedt tot de tuin.

Terug naar de hal waar een trap is naar de verdieping met een hele ruime slaapkamer van ca. 5 bij 5 meter en veel bergruimte en vaste kasten. Ook vanuit de hal naar de badkamer, gedateerd of retro. Hij is in ieder geval functioneel, ruim en voorzien van een bad, douchehoek, wastafel en kasten. Aansluitend is een ruime slaapkamer van ca. 20 m2.
Een volgende slaapkamer kun je bereiken vanuit de keuken. Deze meet ca. 25 m2 en zou je dus ook 2 slaapkamers van kunnen maken.

In de schuur waar we zijn binnen gekomen is een deur naar de technische ruimte met nieuwe HRE cv ketel 30 Kw (13 oktober 2021 geplaatst).
Er is hier tevens genoeg ruimte voor opslag en voorraad en hier staan ook de was,- en droogmachine. Een trap naar de open verdieping ruimte waa nog diverse mogelijkheden zijn om deze ruimte te benutten. Je kijkt hier tegen de sporen kap aan met riet onder de dakbedekking. Je moet dan wel rekening houden met een investering.

Naast de technische ruimte is nog een ruimte om bv wederom een trimsalon te beginnen. Hier is ook een douche en toilet.

Het dierenpension met in het midden een kantoorruimte. Van hieruit zijn alle honden verblijven te bereiken. Er zijn 40 kennels die verwarmd kunnen worden. Totaal is er ruimte voor 120 honden. In november worden er 2 nieuwe verwarming heathers geplaatst. Naast de verwarmde kennels zijn er ook buitenverblijven, een overdekte speelplaats en puppyspeelplaats.

Je kunt met de honden op eigen terrein langs bv de verharde weg van ca 200 meter wandelen met de honden. De oprit is eigen grond maar er is een recht van pad voor het dieren cremarorium wat zich naast de boerderij bevindt en van een andere eigenaar is. Op de kadastrale kaart (zie foto) is alleen kavel nummer 9311 met opstallen wat er te koop aangeboden wordt. Totaal met 5041 m2 eigen grond incl de oprit.

Voor een bezichtiging kun je bellen of mailen via de site van funda.

* Speciaal object te koop

* 5041 m2 eigen grond

* "Eigen" bosje

* Woonboerderij met ca. 205 m2 woonoppervlakte

* Nieuwe CV ketel en heathers in de honden verblijf

* Goed lopend bedrijf met mooie omzetcijfers

* Prachtige vrije ligging

* 40 te verwarmen kennels en nog eens 30 buiten verblijven totaal 120 honden

* Werk en wonen op hetzelfde stuk grond

Meek it PossibleVraagprijs € 785,000 k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woonhuis woonboerderij
Bouwvorm vrijstaande woning
Bouwjaar
Soort dak zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruikersoppervlakten
Wonen (= woonoppervlakte) 205 m2
Perceeloppervlakte 440 m2
Inhoud 850 m3

Indeling

Aantal kamers 6 (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen 2

Energie

Verwarming c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Drachten B 9311
Oppervlakte 5041 m2

Buitenruimte

Ligging beschutte ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuin tuin rondom
Achtertuin 440 m2
Ligging tuin west
Copyright © Klaverblad Makelaars 2021
  • Huislijn
  • Jaap
  • Funda

website door:

JNC Creative