Aankoopmakelaar nodig?

Voor de provincie Friesland en regio West-Groningen hebben wij een heel scherp en concurrerend tarief voor de bemiddeling bij de aankoop van uw woning.

Aankoop bemiddeling 900 euro incl. BTW voor woningen die in een straal van 30 km rondom Drachten begeleid en aangekocht worden. Voor woningen die buiten deze cirkel liggen rekenen we een ander tarief, vraag gerust even naar die extra kosten.

Wat doen we voor u bij de aankoop

We inventariseren uw situatie en analyseren de woning van uw keuze. We laten daarbij niets aan het toeval over. Bouwkundige staat, onderhoudsconditie, ligging, marktwerking, milieu/bodem kunnen we in kaart brengen, maar ook de reden van verkoop kunnen we rechercheren. Daarna stellen we een onderhandelingsstrategie op en uw droomhuis zal weldra werkelijkheid worden! Uiteraard zijn wij ook bij de oplevering aanwezig en gaan we mee naar de notaris om alles netjes en vertrouwt af te ronden.

Aankoop bemiddeling via de veiling is ook mogelijk, spannend maar zeker financieel erg aantrekkelijk. Voor particulieren liggen hier kansen om voordeliger dan op de reguliere markt een woning te kopen. Het vergt kennis, professionalisme en een beetje lef. Wij hebben hier ervaring mee, vraag gerust eens hoe het werkt, naar de voordelen en voorwaarden. Wij kennen deze wijze van kopen als geen ander en kunnen u hierin uitstekend begeleiden.

Copyright © Klaverbladmakelaars 2021
  • Huislijn
  • Jaap
  • Funda

website door:

JNC Creative